Je bent hier: Home

Stichting Projecten is een initiatief van FNV Horecabond om projecten en activiteiten in het belang van alle werknemers in de sectoren horeca, recreatie en catering op transparante wijze uit te voeren. De projecten worden mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van het Sociaal Fonds Horeca, het Bedrijfschap Horeca en Catering, Fonds Bevordering Sociale Verhoudingen en het Sociaal Fonds Recreatie.

De projecten varieren van vertegenwoordiging in verschillende geformaliseerde en landelijke overleggen tot het organiseren van workshops, het uitgeven van sectorspecifieke magazines en het bezoeken van bedrijven om voorlichting en informatie te geven aan de werknemers. Kijk voor meer informatie over de verschillende projecten onder het kopje projecten.